Paza de bunuri si persoane

Paza Si ProtectiePaza Si Protectie

        Departamentul de paza este specializat in paza diverselor tipuri de obiective, cum sunt sediile marilor societati cu personal numeros si un numar mare de clienti (vizitatori), a intreprinderilor in care se realizeaza productie de bunuri si a sediilor bancare, avand experienta si continuitate in activitatea de paza si interventie in cadrul altor societati de renume in domeniu.

     

        Prin personalul specializat angajat poate indeplini sarcini de:

        a)  paza a proprietatii impotriva accesului neautorizat sau

             a ocuparii abuzive;

        b)  paza proprietatii impotriva furturilor, a distrugerilor,

             incendiilor, precum si a altor actiuni producatoare de

             pagube materiale;

        c)  detectarea substantelor, armelor, explozibililor sau a

             materialelor de orice natura care pot provoca o

             paguba;

        d)  paza proprietatii intelectuale;

       

       În prezent societatea noastra desfasoara activitati de paza si protectie la obiective industriale cu caracter strategic, centre comerciale, resedinte particulare, etc.

 

      În servirea clienţilor, asigurăm soluţii de securitate totală la un nivel neatins de alte companii de profil. Suntem diferiţi pentru ca acţionăm diferit. Permanent facem efortul de a înţelege cerinţele dumneavoastră, pentru a analiza si elabora strategii optime de securitate şi siguranţă, pentru proiectarea şi implementarea acestora.

 

     Configuratia si dezvoltarea sistemului integrat de paza, monitorizare si interventie vor fi rezultatul analizei de specialitate a cerintelor clientului si a factorilor de risc, in scopul dimensionarii eficiente a dispozitivului de paza.